WhatsApp Emojis sareng Emoticon sareng Harti

WhatsApp Emojis sareng Emoticon sareng Harti

Emoticon diciptakeun dina taun 1990 sareng mangrupikeun léngkah anu ageung pikeun ngarobih cara jalma komunikasi nganggo média digital. Kusabab asal-usulna aranjeunna parantos ngabantosan masihan hartos anu langkung saé pikeun ideu sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun nganyatakeun émosi atanapi parasaan anjeun ku cara anu langkung lega.

¿Naha anjeun terang yén anjeun tiasa mendakan ratusan emojis dina kibor digital anjeun?? Ieu sacara alami ngagentos simbol anu parantos lami dianggo pikeun ngagambarkeun ekspresi anu tangtu sapertos seuri, hate, atanapi seuri. Ieu rupa-rupa saeutik kalayan ekspresi sajajalan.

Kusabab di luhur, dina tulisan ieu kami detil daptar émotikon kalayan hartosna, anjeun bakal terang naon emojis, naon anu dianggo, anu pang populerna sareng seueur deui.

Daptar emojis sareng emoticon kalayan harti dumasar kana kategori pikeun WhatsApp sareng Facebook

WhatsApp Dahareun sareng Minuman Emojis sareng Émotikon sareng Harti
Emojis sareng Emoticon tina Simbol WhatsApp sareng Harti
Emojis sareng Emoticon tina Simbol WhatsApp sareng Harti
Emojis Sato WhatsApp sareng Émotikon sareng Harti
Emojis Sato WhatsApp sareng Émotikon sareng Harti
WhatsApp Kagiatan sareng Olahraga Emojis sareng Émotikon sareng Harti
WhatsApp Kagiatan sareng Olahraga Emojis sareng Émotikon sareng Harti
Emojis sareng Emoticon Objék WhatsApp sareng Harti
Emojis sareng Emoticon Objék WhatsApp sareng Harti
WhatsApp Travel and Places Emojis and Emoticons with Meaning
WhatsApp Travel and Places Emojis and Emoticons with Meaning
WhatsApp Jalma Emojis sareng Emoticon sareng Harti
WhatsApp Jalma Emojis sareng Emoticon sareng Harti

Naon emoticon atanapi emojis?

Émotikon aya hubunganana sareng karakter anu dianggo di nagara bagian atanapi pesen éléktronik sareng platform online sapertos Instagram, WhatsApp atanapi Facebook anu ngagambarkeun émosi, kahayang, ide atanapi parasaan manusa dina cara anu béda sacara visual.

Salaku urang dituduhkeun di awal asal usulna jepang sarta istilahna ditulis salaku 絵⽂字 anu diwangun ku hurup "e" jeung kecap "moji". Ieu geus jadi jadi populér nu malah sababaraha akademi geus nyokot aranjeunna serius ku milih sababaraha salaku kecap taun en 2015.

Nyiptakeun répréséntasi visual ieu utamana dikaitkeun kana Shigetaka Kurita. Hatur nuhun kana ieu, pangguna waktos éta ngagambarkeun sadayana kaayaan nganggo aranjeunna dina 160 karakter anu diidinan ku pesen.

Aslina hiji emoji dugi ka diménsi 12 x 12 piksel utamana alatan keterbatasan téknologi grafis jaman éta. Kusabab representasi visual ieu henteu tunduk kana hak cipta, seueur padagang Jepang nyandak kasempetan pikeun nyiptakeun gambar sorangan.

Hatur nuhun kana anu di luhur, ayeuna simbol-simbol ieu langkung sering dianggo sareng ngabantosan nalika nyerat pesen naon waé.

Naon anu aranjeunna dianggo dina WhatsApp sareng Facebook?

Emojis mimitina dianggo dina pesen téks pikeun ngagambarkeun sababaraha émosi sacara grafis. Nanging, ku parobihan téknologi ayeuna, ngawengku konsép tina rupa-rupa jejer pikeun anjeun nunjukkeun rupa-rupa kaayaan kahirupan nyata ku cara anu pangsaéna.

Di nagara bagian Whatsapp, Facebook sareng Instagram mangpaat pisan, kitu ogé dina sagala obrolan pikeun anjeun nunjukkeun émosi kayaning kabagjaan, minat, harepan, cinta, reueus, serenity, syukur, inspirasi, reueus jeung loba deui. Éta ogé masihan anjeun fasilitas pikeun nganyatakeun parasaan sapertos kabagjaan, cinta, karep, reuwas, humor, sedih, amarah, sareng anu sanésna.

Salaku conto di luhur, anjeun tiasa nganggo raray anu nembongan dina keyboard digital anjeun pikeun ngagambarkeun yén anjeun ngarasa sedih jero pikeun sababaraha alesan. oge aranjeunna ngagampangkeun anjeun nunjukkeun momen kabagjaan anjeun atawa parobahan moods Anjeun.

Piktogram ieu ngabantosan anjeun ngirangan jumlah kecap anu anjeun hoyong terangkeun, sapertos ideu jalan-jalan, balanja, bobo, tuang tuangeun anu enak, jsb.

Naon emojis atanapi emoticon anu paling sering dianggo di nagara bagian Facebook sareng WhatsApp?

Di dieu kami nampilkeun sababaraha emojis anu paling umum dina status WhatsApp sareng Facebook sareng ogé pikeun Instagram.

Upami anjeun ngarasa bogoh ka batur, anjeun hoyong romantis atanapi anjeun kagum ku kageulisan batur atanapi naon waé, anjeun tiasa nganggo emoticon cinta. Beungeut bagja dua hate dina panon digambarkeun.

Salah sahiji simbol anu paling sering dianggo nyaéta emoji anu sieun atanapi ngajerit., Ieu mangrupakeun raray reuwas nu ngagambarkeun sieun atawa horor jeung anjeun bisa make eta pikeun nepikeun kesan atawa dampak.

Emoji kiceupan ngagambarkeun salah sahiji cara anu paling mischievous pikeun nunjukkeun ka pasangan yén anjeun kedah janten accomplice tina hiji hal atanapi ngan saukur ngajak aranjeunna ka buruan.

Lamun hayang nepikeun kasedih, aya raray ceurik nu ngedalkeunana gampang. Éta mangrupikeun perhatian anu jero sareng tiasa ngabantosan anjeun dina waktos anu paling hese.

Jempol gunana pikeun nunjukkeun kasapukan, persetujuan atanapi idin kana sababaraha tindakan atanapi ide batur.

Anjeun oge manggihan emoji atawa raray incredulous mangpaat pisan pikeun nepikeun skeptisisme ngeunaan hiji gagasan diangkat ku pihak katilu. Diwakilan ku raray nu teu percaya, ku kongkolak panon anteng.

Lambang kalayan lawon seuri atanapi kabungahan ogé populér sabab ngabantosan anjeun nganyatakeun kabagjaan anu ekstrim, seuri atanapi nunjukkeun yén anjeun moal tiasa ngeureunkeun seuri ngeunaan hiji hal. Anjeun tiasa sacara gampil ngaidentipikasi ku rarayna anu mesem sareng dua tetes, hiji dina unggal panon.

Sejen tina pictograms pang populerna nyaeta beungeut ciuman jantung. Éta mangrupikeun raray anu ngirimkeun ciuman sareng éta mangrupikeun gambar anu asih anu tiasa ngajantenkeun saha waé.

Penari flamenco mangrupikeun simbol anu nyarioskeun kahayang pikeun angkat ka pesta. Anjeun tiasa nganggo éta sampurna pikeun nunjukkeun yén anjeun badé ngantunkeun bumi sababaraha jam sareng gaduh waktos anu saé.

Naha penting pikeun terang arti pasti tina emoticon atanapi emojis?

Kadang-kadang jalma ngabagi hartos emojis ku cara anu salah, boh kusabab kurangna inpormasi atanapi kusabab lingkungan budaya parantos masihan aranjeunna panggunaan anu béda pikeun waktos anu lami, ngarah kana nyoko anu teu saimbang.

Kabeneran aya unggal emoticon gaduh nami resmi Éta mangrupikeun titik awal pikeun masihan harti dina lingkungan dimana anjeun nganggo éta, sabab upami henteu, meureun aya salah paham sareng éta bakal ngaganggu, teu nyaman atanapi malah ngerakeun pikeun henteu ngartos naon hartosna éta raray sakedik.

Contona, aya sababaraha representasi nu ngagambarkeun paribasa Cina kayaning tilu monyét. Ieu hartina Tempo No Evil, Hear No Evil, Speak No Evil, tapi jalma-jalma ngagunakeun rupa-rupa ieu sacara individual pikeun ngagambarkeun kasedih, neuteup, atawa ngajaga rusiah.

Lambang tina awéwé jeung Ceuli kelenci sinonim jeung sensuality, Tapi jalma mindeng ngagunakeun emoji ieu nunjukkeun senang, pikagumbiraeun, atawa malah kabagjaan. Ieu hususna dina grup babaturan atanapi babaturan sareng kalebet jaringan sosial sapertos Facebook, Instagram atanapi WhatsApp.

Lamun datang ka ngagambarkeun ceurik, reuwas atawa sieun, jalma biasana ngagunakeun emoji raray jeung leungeun maranéhna dina pipi. Sanajan kitu, simbol ieu patali jeung karya kawentar Edvard Munch.

Anjeun oge manggihan simbol excrement, nu kadang pretends janten és krim coklat creamy. Kaleresan éta kreasina aya patalina jeung budaya Jepang sarta ngagambarkeun alus tuah.

Sakumaha anu dijelaskeun dina conto-conto sateuacana, unggal émotikon gaduh hartos sorangan, sanaos seueur jalma masihan éta sorangan. Tapi salawasna penting pikeun nunjuk aranjeunna kaluar sakumaha kuduna ku kituna komunikasi leuwih cair jeung pesen teu salah ngartikeun.