Emojis WhatsApp lan Emoticon kanthi Makna

Emojis WhatsApp lan Emoticon kanthi Makna

Emoticon digawe ing taun 1990 lan minangka langkah gedhe kanggo ngganti cara komunikasi wong nggunakake media digital. Wiwit asale, dheweke mbantu menehi makna sing luwih apik kanggo ide lan ngidini sampeyan ngungkapake emosi utawa perasaan kanthi cara sing luwih jembar.

¿Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan bisa nemokake atusan emoji ing keyboard digital sampeyan?? Iki kanthi alami ngganti simbol sing wis suwe digunakake kanggo makili ekspresi tartamtu kayata eseman, ati, utawa ngguyu gedhe. Iki minangka pasuryan cilik kanthi ekspresi tanpa wates.

Amarga ing ndhuwur, ing artikel iki kita rinci dhaptar emoticon kanthi maknane, sampeyan bakal ngerti apa emojis, apa sing digunakake, sing paling populer lan liya-liyane.

Dhaptar emojis lan emoticon kanthi makna miturut kategori kanggo WhatsApp lan Facebook

Panganan lan Minuman WhatsApp Emojis lan Emoticon kanthi Makna
Emojis lan Emoticon saka Simbol WhatsApp kanthi Makna
Emojis lan Emoticon saka Simbol WhatsApp kanthi Makna
Emojis lan Emoticon Kewan WhatsApp kanthi Makna
Emojis lan Emoticon Kewan WhatsApp kanthi Makna
WhatsApp Aktivitas lan Olahraga Emojis lan Emoticon karo Makna
WhatsApp Aktivitas lan Olahraga Emojis lan Emoticon karo Makna
Emojis lan Emoticon saka Obyek WhatsApp kanthi Makna
Emojis lan Emoticon saka Obyek WhatsApp kanthi Makna
WhatsApp Travel and Places Emojis and Emoticon with Meaning
WhatsApp Travel and Places Emojis and Emoticon with Meaning
Emojis lan Emoticon Wong WhatsApp kanthi Makna
Emojis lan Emoticon Wong WhatsApp kanthi Makna

Apa emoticon utawa emojis?

Emoticon ana hubungane karo karakter sing digunakake ing negara utawa pesen elektronik lan platform online kayata Instagram, WhatsApp utawa Facebook sing makili emosi, kepinginan, gagasan utawa perasaan manungsa kanthi cara sing beda.

Minangka kita dituduhake ing wiwitan asale saka Jepang lan istilahe ditulis minangka 絵⽂字 sing dumadi saka huruf "e" lan tembung "moji". Iki wis dadi populer sing malah sawetara akademi wis njupuk wong akeh kanthi milih sawetara minangka tembung taun ing 2015.

Penciptaan representasi visual kasebut utamane amarga Shigetaka Kurita. Thanks kanggo iki, pangguna wektu kasebut nuduhake kabeh kahanan nggunakake karakter kasebut ing 160 karakter sing diidini pesen.

Wiwitane emoji diwatesi kanthi ukuran 12 x 12 piksel utamané amarga watesan saka teknologi grafis ing wektu. Amarga perwakilan visual iki ora kena hak cipta, akeh vendor Jepang njupuk kesempatan kanggo nggawe gambar dhewe.

Thanks kanggo ing ndhuwur, dina iki simbol iki digunakake luwih kerep lan bantuan gedhe nalika nulis pesen.

Apa sing digunakake ing WhatsApp lan Facebook?

Emojis wiwitane digunakake ing pesen teks kanggo nggambarake sawetara emosi kanthi grafis. Nanging, kanthi owah-owahan teknologi saiki, kalebu konsep saka macem-macem topik kanggo sampeyan nuduhake macem-macem kahanan nyata kanthi cara sing paling apik.

Ing negara Whatsapp, Facebook lan Instagram migunani banget, uga ing kabeh obrolan kanggo sampeyan nuduhake emosi kayata bungah, kapentingan, pangarep-arep, katresnan, bangga, serenity, matur nuwun, inspirasi, bangga lan akeh liyane. Dheweke uga menehi fasilitas kanggo ngungkapake rasa seneng, tresna, welas asih, kaget, humor, sedih, nesu, lan liya-liyane.

Minangka conto ing ndhuwur, sampeyan bisa nggunakake pasuryan sing katon ing keyboard digital kanggo makili sing aran sedhih jero kanggo sawetara alesan. ugi padha nggampangake kanggo nuduhake wayahe kabungahan utawa owah-owahan ing swasana ati.

Piktogram kasebut mbantu sampeyan nyuda jumlah tembung sing pengin diungkapake, kayata ide mlaku-mlaku, blanja, turu, mangan panganan sing enak, lsp.

Apa emojis utawa emoticon sing paling akeh digunakake ing negara Facebook lan WhatsApp?

Ing kene kita nampilake sawetara emoji sing paling umum ing status WhatsApp lan Facebook lan uga kanggo Instagram.

Yen sampeyan ngrasa tresna marang wong liya, sampeyan pengin romantis, utawa kagum karo kaendahane wong liya, sampeyan bisa nggunakake emoticon cinta. Digambarake pasuryan seneng karo loro ati ing mripat.

Simbol liyane sing paling akeh digunakake yaiku emoji sing wedi utawa njerit., iku pasuryan kaget sing makili wedi utawa medeni lan sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo menehi kesan utawa impact.

Emoji nglirik minangka salah sawijining cara sing paling nakal kanggo nunjukake marang mitra yen sampeyan kudu dadi accomplice utawa mung ngajak dheweke menyang game kasebut.

Yen sampeyan pengin ngaturake rasa sedhih, ana rai nangis sing gampang diungkapake. Iki minangka keprihatinan sing jero lan bisa nulungi sampeyan ing wektu sing paling angel.

Jempol migunani kanggo nunjukake persetujuan, persetujuan utawa idin ing sawetara tumindak utawa gagasan wong liya.

Sampeyan uga nemokake emoji utawa pasuryan sing ora percaya banget migunani kanggo ngirim skeptisisme babagan gagasan sing ditimbulake dening pihak katelu. Iki diwakili dening pasuryan sing ora percaya, kanthi kelopak mata sing santai.

Simbol karo nangis ngguyu utawa bungah uga populer amarga mbantu sampeyan nyatakake rasa seneng, ngguyu utawa nuduhake yen sampeyan ora bisa mandheg ngguyu babagan apa wae. Sampeyan bisa kanthi gampang ngenali kanthi pasuryan sing mesem kanthi rong tetes, siji ing saben mripat.

Piktogram liyane sing paling populer yaiku pasuryan ciuman jantung. Iku pasuryan sing ngirim Kiss lan iku gambar maha sing bisa nggawe sapa aran apik.

Penari flamenco minangka simbol sing nyatakake kepinginan menyang pesta. Sampeyan bisa nggunakake kanthi sampurna kanggo nuduhake yen sampeyan pengin ninggalake omah sajrone sawetara jam lan seneng-seneng.

Napa penting kanggo ngerti makna sing tepat saka emoticon utawa emojis?

Kadhangkala wong nuduhake makna emoji kanthi cara sing salah, amarga ora ana informasi utawa amarga lingkungan budaya wis suwe nggunakake panggunaan sing beda, sing nyebabake adopsi sing ora proporsional.

Bebener iku saben emoticon duwe jeneng resmi iku titik wiwitan kanggo menehi makna ing lingkungan sing sampeyan gunakake, awit yen ora, bisa uga ana misunderstandings lan bakal ngganggu, ora nyaman utawa malah isin kanggo ora ngerti apa tegese pasuryan cilik.

Contone, ana sawetara perwakilan sing nggambarake paribasan Cina kayata kethek telu. Iki tegese Waca Ora Ana Evil, Ora Ngrungokake Evil, Ora Ngomong Evil, nanging wong-wong nggunakake pasuryan kasebut kanthi individu kanggo nuduhake kasusahan, mentheleng, utawa njaga rahasia.

Simbol saka wanita karo kuping terwelu sinonim karo sensuality, nanging wong asring nggunakake emoji iki kanggo nuduhake rasa seneng, bungah, utawa malah rasa seneng. Iki utamane ing klompok kanca utawa kanca lan kalebu jaringan sosial kayata Facebook, Instagram utawa WhatsApp.

Nalika nerangake nangis, kaget utawa wedi, wong biasane nggunakake emoji pasuryan karo tangan ing pipi. Nanging, simbol iki ana hubungane karo karya Edvard Munch sing misuwur.

Sampeyan uga nemokake simbol excrement, kang kadhangkala pretends dadi es krim coklat ono krime. Bebener iku ciptane ana gegayutane karo budaya Jepang lan nggantosi apik luck.

Kaya sing wis diterangake ing conto sadurunge, saben emoticon duwe makna dhewe, sanajan umume wong menehi dhewe. Nanging tansah penting kanggo nuduhake wong-wong mau kaya sing kudune supaya komunikasi luwih cair lan pesen ora disalahake.